Spaghetti m. millionbøf | |||
Til oversigten | |||
Cov: | 4 | ||
Ingredienser: | 500 gr. hk. oksekød 2 stk. mellem løg i tern 2 tsk. s&p 4 d. vand 1 spsk. Hp sauce 3 spsk. engels sauce Olie til stegning 4-500 gr. spaghetti |
||
Fremgangs måde: | Lidt olie varmes op i gryden. Løgtern svitses á til de er gyldne. Farsen tilsættes og svitses. Tilsæt det resterende og lad det simre i ca. 15. min. Jævnes efter ønske med en meljævning. Sæt spaghettien over med vand & salt. Vandet skal ca. være 3 cm. over pastaen. Koges ca. 5- 10 min. eller efter pakkens anvisning. |
||
Ovn: | |||
Grader: | c | ||
Ca. min. | min. | ||
Servering: | Revet ost, rødbeder & blandet salat med grov flüte | ||