Thai- kalkun m./ tomat & løse ris.
     

Til oversigten

Cov:   5  
 
Ingredienser:   1,2 kg. kalkunbryst i strimler
0,2 dl. olie
20 gr. frisk ingefær, fint revet
½-1 fed hvidløg, presset
1 tsk. chili pulver - sød (ca.)
300 gr. porre, fine strimler
150 gr. fennikel, fine strimler
150 gr. grøn peber, fine strimler
200 gr. gulerødder, i julienne
1,2 kg. tomater, i grove tern
1,25 dl. kokosmælk
2,5 dl. Hønsebouillon
0,18 dl. limesaft
½ tsk. limeskal fint revet
2 tsk. salt
½ tsk. peber
0,3 dl. hakket persille
-
6. dl. Ris, parboiled
 
 
Fremgangs måde:   Kalkunbryst strimler svitses i olie til det skifter farve.

Tilsæt fint revet/ presset ingefær, hvidløg og chili
og svits endnu ét min.

Tilsæt porre, fennikel, peberfrugt & gulerødder og
lad det stege i 5 min. under omrøring.

Tilsæt tomater, kokosmælk & boullion.
Bringes i kog og koges 5 min.

Smag til med limeskal, -saft, salt & peber







 
 
Ovn:      
Grader:   c  
Ca. min.   min.  
 
Servering:   Drysses m./ hakket persille & løse ris