Thai- kalkun m./ tomat & løse ris. | |||
Cov: | 5 | ||
Ingredienser: | 1,2 kg. kalkunbryst i strimler 0,2 dl. olie 20 gr. frisk ingefær, fint revet ½-1 fed hvidløg, presset 1 tsk. chili pulver - sød (ca.) 300 gr. porre, fine strimler 150 gr. fennikel, fine strimler 150 gr. grøn peber, fine strimler 200 gr. gulerødder, i julienne 1,2 kg. tomater, i grove tern 1,25 dl. kokosmælk 2,5 dl. Hønsebouillon 0,18 dl. limesaft ½ tsk. limeskal fint revet 2 tsk. salt ½ tsk. peber 0,3 dl. hakket persille - 6. dl. Ris, parboiled |
||
Fremgangs måde: | Kalkunbryst strimler svitses i olie til det skifter farve. Tilsæt fint revet/ presset ingefær, hvidløg og chili og svits endnu ét min. Tilsæt porre, fennikel, peberfrugt & gulerødder og lad det stege i 5 min. under omrøring. Tilsæt tomater, kokosmælk & boullion. Bringes i kog og koges 5 min. Smag til med limeskal, -saft, salt & peber |
||
Ovn: | |||
Grader: | c | ||
Ca. min. | min. | ||
Servering: | Drysses m./ hakket persille & løse ris | ||