Sommerrand med pikant sauce. | |||
Cov: | |||
Ingredienser: | 200 gr.fine frosne ærter 150 gr.agurk 4 stk. forårsløg 3 stilke blad selleri 2 spsk. hakket persille ½ spsk. hakket basilikum 5 bl. husblas 4 dl. bouillon Sauce: 1 stk. moden avocado ½ tsk. sød chili ½ tsk. paprika 175 gr.creme fraiche 18 % 1 spsk. sherry salt & peber |
||
Fremgangs måde: | Ærterne optøes. Agurken skæres i små tern. Løg og selleri snittes fint. Grønsagerne blandes med persille og basilikum. Husbladsen udblødes i koldt vand og smeltes i bouilionen. Lidt af bouilionen hældes i en form og stilles på køl i 20 min. Fyldet fordeles i formen og bouilionen hældes over. Stilles på køl i 4-5 timer til den er fast. Saucen: Avocadoen moses. Tilsæt chili og paprika. Creme fraiche og sherry røres i . Smag til med salt og peber. |
||
Ovn: | |||
Grader: | c | ||
Ca. min. | min. | ||
Servering: | Serveres med flütes | ||