Sommerrand med pikant sauce.
     

Til oversigten

Cov:    
 
Ingredienser:   200 gr.fine frosne ærter
150 gr.agurk
4 stk. forårsløg
3 stilke blad selleri
2 spsk. hakket persille
½ spsk. hakket basilikum
5 bl. husblas
4 dl. bouillon

Sauce:
1 stk. moden avocado
½ tsk. sød chili
½ tsk. paprika
175 gr.creme fraiche 18 %
1 spsk. sherry
salt & peber
 
 
Fremgangs måde:   Ærterne optøes.
Agurken skæres i små tern.
Løg og selleri snittes fint.
Grønsagerne blandes med persille og basilikum.
Husbladsen udblødes i koldt vand og smeltes i
bouilionen.
Lidt af bouilionen hældes i en form og stilles på køl i
20 min.
Fyldet fordeles i formen og bouilionen hældes over.
Stilles på køl i 4-5 timer til den er fast.

Saucen:
Avocadoen moses.
Tilsæt chili og paprika.
Creme fraiche og sherry røres i .
Smag til med salt og peber.
 
 
Ovn:      
Grader:   c  
Ca. min.   min.  
 
Servering:   Serveres med flütes