Snobrød | |||
Cov: | 20 | ||
Ingredienser: | 1 pk. gær ½ L. vand eller mælk 0,75 dl. olie 3. spsk. sukker 3. tsk.salt 1 kg. hvedemel ca. |
||
Fremgangs måde: | Gæren udrøres i fingerlunken vand/ mælk. Tilsæt olien. Tag ca. 800 gr. mel og tilsæt salt & sukker. Tilsæt gær blandingen og ælt dejen godt igennem evt. med det sidste mel. - Dejen skal slippe, ikke klistre. Dejen hæves i 1 time og æltes igennem én gang. Lad dejen være i skålen eller virk den op i 20 portioner. |
||
Ovn: | |||
Grader: | c | ||
Ca. min. | min. | ||
Servering: | Skal snobrødene spises med pølser, kan dejen
evt. tilsættes 1-2. spsk. oregano, timian eller pizza krydderi . |
||