Reje suppe
      Til oversigten
Cov:   4  
 
Ingredienser:   200 gr. frosne rejer
1 ds. hk. flåede tomater
1 grøn peber i fine tern
1 rød peber i fine tern
2 dl. tør hvidvin
1-2 hvidløg - presset
2 spsk. karry
25 gr. smør
2½ dl. piskefløde
1 stk. boullion terning opløst i ca. 2 dl. vand
 
 
Fremgangs måde:   Smelt smørret i en gryde.
Lige inden det "bruser op" og bliver gyldent,
tilsættes de frosne rejer & karry.
Svitses i ca. 1 min.
Tilsæt vin og kog op 1 min.
Tilsæt det resterende.
Lad det små simre i 5 min og smag til med S&P.
 
 
Ovn:      
Grader:   c  
Ca. min.   min.  
 
Servering:   Med flütes eller spinat brød