Reje suppe | |||
Til oversigten | |||
Cov: | 4 | ||
Ingredienser: | 200 gr. frosne rejer 1 ds. hk. flåede tomater 1 grøn peber i fine tern 1 rød peber i fine tern 2 dl. tør hvidvin 1-2 hvidløg - presset 2 spsk. karry 25 gr. smør 2½ dl. piskefløde 1 stk. boullion terning opløst i ca. 2 dl. vand |
||
Fremgangs måde: | Smelt smørret i en gryde. Lige inden det "bruser op" og bliver gyldent, tilsættes de frosne rejer & karry. Svitses i ca. 1 min. Tilsæt vin og kog op 1 min. Tilsæt det resterende. Lad det små simre i 5 min og smag til med S&P. |
||
Ovn: | |||
Grader: | c | ||
Ca. min. | min. | ||
Servering: | Med flütes eller spinat brød | ||