Millionbøf m. spaghetti
      Til oversigten
Cov:   4  
 
Ingredienser:   500 gr. hk. oksekød
2 stk. mellem løg i tern
2 tsk. s&p
4 d. vand
1 spsk. Hp sauce
3 spsk. engels sauce
Olie til stegning
4- 500 gr. spaghetti
 
 
Fremgangs måde:   Lidt olie varmes op i gryden.
Løgtern svitses á til de er gyldne.
Farsen tilsættes og svitses.
Tilsæt det resterende og lad det simre i ca. 15. min.
Jævnes efter ønske med en meljævning.

Sæt spaghettien over med vand & salt.
Vandet skal ca. være 3 cm. over pastaen.
Koges ca. 5- 10 min. eller efter pakkens anvisning.
 
 
Ovn:      
Grader:   c  
Ca. min.   min.  
 
Servering:   Revet ost, rødbeder & blandet salat med grov flüte