Crepes romaine.
     

Til oversigten

Cov:   4  
 
Ingredienser:   2 æg
1 dl. mel
½ tsk. salt
1 spsk. olie
2½ dl. mælk
fedtstof til stegning

Fyld:
150 gr. røget laks
3 hårdkogte æg
2 spsk. hk. Dild
2 spsk. hk. Purløg
2 dl. cremefraiche
1 dl. reven ost
1 spsk. fedtstof til formen
 
 
Fremgangs måde:   Pisk æg, mel og salt sammen til en dej.
Tilsæt olie og spæd til med mælk lidt a' gangen.
Bag 8 tynde crepes i en crepes - pande, - eller en lille stegepande, ca.15 cm. I diameter.
Lad dem afkøle på smørrebrødspapir.
Skær laksen i tynde strimler, hak æggene fint.
Bland laks, æg, dild og purløg med cremefraiche og smag til med peber.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys med reven ost.
 
 
Ovn:      
Grader:   250c  
Ca. min.   15-20 min.  
 
Servering:   Server hvidvin, rosèvin eller mineralvand til og brug retten som en lille forret eller natmad.