Crepes romaine. | |||
Cov: | 4 | ||
Ingredienser: | 2 æg 1 dl. mel ½ tsk. salt 1 spsk. olie 2½ dl. mælk fedtstof til stegning Fyld: 150 gr. røget laks 3 hårdkogte æg 2 spsk. hk. Dild 2 spsk. hk. Purløg 2 dl. cremefraiche 1 dl. reven ost 1 spsk. fedtstof til formen |
||
Fremgangs måde: | Pisk æg, mel og salt sammen til en dej. Tilsæt olie og spæd til med mælk lidt a' gangen. Bag 8 tynde crepes i en crepes - pande, - eller en lille stegepande, ca.15 cm. I diameter. Lad dem afkøle på smørrebrødspapir. Skær laksen i tynde strimler, hak æggene fint. Bland laks, æg, dild og purløg med cremefraiche og smag til med peber. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys med reven ost. |
||
Ovn: | |||
Grader: | 250c | ||
Ca. min. | 15-20 min. | ||
Servering: | Server hvidvin, rosèvin eller mineralvand til og brug retten som en lille forret eller natmad. | ||