Crepes alla prins Bertil. | |||
Cov: | 4 | ||
Ingredienser: | 15 stk crepes. 1 dl. vand dl. mel 1 dl. fløde 3 æg 1 spsk. olie ½ tsk. salt reven ost til gratinering Hollandaisesauce: æggeblommer 150 gr. smeltet smør citronsaft Fyld: 250 gr. pillede rejer ½ dl. hk. Dild |
||
Fremgangs måde: | Pisk vand og mel sammen til en tyk dej, spæd til med fløde og pisk æggene i et a' gangen. Tilsæt olie og salt. Bag små tynde pandekager og bag dem kun på den ene side. Kom æggeblommerne i en kasserolle og stil den i et vandbad (ikke for varmt). Hæld det smeltet smør i, i en tynd stråle, under kraftig piskning. Pisk til saucen er tyk, blank og luftig. Smag til med citronsaft. Bland rejerne i saucen, sammen med dild og varm igennem til rejerne er varme. Fordel saucen på pandekagerne og rul dem sammen. Lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med ost. |
||
Ovn: | |||
Grader: | 225c | ||
Ca. min. | 6-7 min. | ||
Servering: | Serveres som forret eller natmad, med friske dildkviste, salat og tomat. | ||