Crepes alla prins Bertil.
     

Til oversigten

Cov:   4  
 
Ingredienser:   15 stk crepes.
1 dl. vand
dl. mel
1 dl. fløde
3 æg
1 spsk. olie
½ tsk. salt
reven ost til gratinering

Hollandaisesauce:
æggeblommer
150 gr. smeltet smør
citronsaft

Fyld:
250 gr. pillede rejer
½ dl. hk. Dild
 
 
Fremgangs måde:   Pisk vand og mel sammen til en tyk dej, spæd til med fløde og pisk æggene i et a' gangen.
Tilsæt olie og salt.
Bag små tynde pandekager og bag dem kun på den ene side.
Kom æggeblommerne i en kasserolle og stil den i et vandbad (ikke for varmt).
Hæld det smeltet smør i, i en tynd stråle, under kraftig piskning.
Pisk til saucen er tyk, blank og luftig.
Smag til med citronsaft.
Bland rejerne i saucen, sammen med dild og varm igennem til rejerne er varme.
Fordel saucen på pandekagerne og rul dem sammen.
Lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med ost.
 
 
Ovn:      
Grader:   225c  
Ca. min.   6-7 min.  
 
Servering:   Serveres som forret eller natmad, med friske dildkviste, salat og tomat.